Vertizio Empty Pixel

WordPress website maken

Jouw voordelen van WordPress website maken

  • Een eigen WordPress website
  • Een eigen webshop beginnen met een uitbreiding, zoals WooCommerce
  • Een eigen community beginnen met BuddyPress
Vertizio maakt WordPress websites die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen. Of het nu gaat om een eenvoudige pagina waarop je je zelfgeschreven verhalen publiceert, of omdat je graag foto’s van al je wereldreizen wilt laten zien. We gaan graag met je in gesprek en zoeken naar wat jou nou qua vormgeving en inhoud aanspreekt. Mischien heb je al een concept in gedachten? Of de vormgeving? Misschien zelfs al wat je op jouw WordPress website zou moeten kunnen doen.

WordPress: wereldwijde CMS standaard

Natuurlijk zijn er andere oplossingen om je website online te brengen. Je kunt gebruik maken van speciale online software waarmee binnen een paar minuten een volledige website online staat. Dat is mooi, maar je bent dan meteen ook weer beperkt in je mogelijkheden. Want als je een knopje of een extra formulierveldje wilt toevoegen, dan betaal je meteen de hoofdprijs.

Standaard of een flexibele maatwerkoplossing

WordPress is één grote blokkendoos: jij bepaalt hoe het eindresultaat gaat worden. Ben je al tevreden met de standaard installatie of wil je nog iets persoonlijks en extra’s toevoegen? WordPress is helemaal van jou!

Vijf redenen om te kiezen voor WordPress

  1. Over de hele wereld zijn heel veel WordPress-specialisten te vinden. Je hangt jezelf dus niet op aan één softwarepakket met een klein aantal leveranciers, die daar natuurlijk enorme vergoedingen voor rekenen.
  2. Je hebt geen hoge licentiekosten.
  3. WordPress is enorm gebruikersvriendelijk en flexibel.
  4. Het marktaandeel van WordPress is groot >30%.
  5. WordPress is supergemakkelijk te optimaliseren voor Google, en dat is weer goed voor SEO-scores.

Hoeveel gaat een WordPress website kosten?

Dat is een vraag die vaak gesteld word. Jammer genoeg kunnen we daar niet een duidelijk antwoord op geven. Net zoals je ook niet kunt vertellen hoeveel een nieuw te bouwen huis gaat kosten, kan dat bij websites ook niet. Er zijn te veel factoren die van invloed zijn op de kostprijs.
Vertizio gaat met jou om tafel zitten en neemt al je wensen met je door. Uiteindelijk komt daar een zeer overzichtelijk voorstel uit waarin we je laten zien hoeveel het gaat kosten en wat al die werkzaamheden gaan kosten. Duidelijker en transparanter kunnen wij de kosten van jouw nieuwe WordPress website niet maken.

Onze oplossing

We gaan met jou om tafel zitten en bespreken je wensen. De eerste keer zal het vooral verkennend zijn: wat heb je zelf al bedacht? Misschien heb je al een template die je wilt gebruiken, dat scheelt in de kosten en in tijd. Of kies je toch voor een volledig van de grond af opgebouwde vormgeving die helemaal van jou is en bij jou past? Wil je een nieuwe domeinnaam? We horen dat graag allemaal zo snel mogelijk.
Of je nu wel of geen hosting hebt geregeld, wij zorgen dat het goed geregeld en ingericht is.
Als we alle noodzakelijke gegevens van je hebben, gaan we aan de slag en maken een definitief voorstel voor je. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met ons voorstel gaan we pas echt wat maken. Tussendoor zullen we af en toe met je overleggen voor verdere detailafstemming.
Als we het er allebeide over eens zijn dat de site aan de eerder gestelde wensen voldoet, dan brengen we de site ook definitief in de lucht. Daarna volgt nog een periode van een maand nazorg waarin misschien net die ene komma ergens anders moet worden geplaatst of wil je toch een andere kleur van het basisfont.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacyvoorkeuren

Google Analytics

Meten van bla bla

_UA

Toegankelijkheid