Vertizio Empty Pixel

WordPress help

Jouw voordelen bij WordPress help

  • Gratis een 0-meting en een voorstel met daarin suggesties en oplossingen
  • Snel en persoonlijke benadering en afhandeling
  • Geen schimmige gebruiker met een vaag profiel
  • Je houdt zelf het eigendom over je site en hoeft niet je wachtwoord weg te geven
Je hebt eindelijk een website, het ontwerp was niet te duur en je hebt een mooie deal gemaakt voor de hosting van je website: een niet te duur hostingbedrijf. Je hebt eigenlijk niet zo veel verstand van websites maken, in WordPress kun je teksten en afbeeldingen plaatsen, maar die updates… daar blijf je liever van af, want de vorige keer ging het mis en toen heb je met hulp van andere WordPressgebruikers in een Facebookgroep het probleem na een paar dagen opgelost. Inmiddels zie je oranje bolletjes met witte cijfers die steeds groter in waarde worden: de updates! Je weet dat het moet, maar je durft het niet. En je wilt ook niet een willekeurige onbekende om hulp vragen, voor hetzelfde geld gijzelt-ie jouw website.

Eerst gaan we kijken

We gaan eerst kijken hoe we je het beste kunnen helpen, daarvoor hebben we toegang tot je WordPress site nodig. Dat kunnen we op verschillende manieren doen: op afstand op je scherm meekijken of inloggen op je website. We doen dit altijd in overleg met jou, jij bepaalt uiteindelijk hoeveel ruimte je ons geeft. En soms hebben we meer
informatie nodig, bijvoorbeeld toegang tot het controlpanel van je provider, maar dat wordt in zo’n eerste verkenning snel duidelijk.

Direct WordPress hulp nodig?

Heb je met spoed hulp nodig bij je WordPress site en kun je echt niet wachten totdat we contact met je opnemen? Bel dan nu meteen:  

Oorzaak en mogelijke oplossing vaststellen

Als we de oorzaak hebben vastgesteld, dan weten we in welke richting we het moeten zoeken om het op te lossen. Soms kan dat met een druk op de knop geregeld zijn (dat is natuurlijk het mooiste), maar het kan ook complexer zijn omdat er een stukje maatwerk op de website geplaatst moet worden. We bespreken dit met je en spreken dan een tarief voor de uitvoer van de werkzaamheden af.

We herstellen

Afhankelijk van de complexiteit van je probleem gaan we of meteen aan de slag terwijl je meekijkt, of je geeft ons de tijd en ruimte om het op te lossen. Dan kun jij ondertussen je eigen dingen doen en sleutelen wij verder. Voor we aan de slag gaan zorgen we wel dat er een backup van je site gemaakt wordt, voor zover je dat zelf nog niet hebt gedaan. En als het probleem dan is opgelost en je bent akkoord met de oplossing, dan zorgen we er in elk geval voor dat je een nieuwe backup van je site hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacyvoorkeuren

Google Analytics

Meten van bla bla

_UA

Toegankelijkheid