Vertizio Empty Pixel

Je WordPress website sneller maken

Jouw voordelen van het sneller maken van je WordPress website

  • Gratis een 0-meting en een voorstel met daarin suggesties en oplossingen
  • Je site scoort weer hogere waarden in Google PageSpeed
Je hebt eindelijk een website, het ontwerp was niet te duur en je hebt een mooie deal gemaakt voor de hosting van je website: een niet te duur hostingbedrijf. Je bent er trots op, maar toch levert je website je niks op.

Een langzame website is iets wat je echt niet wilt hebben: je bezoekers zullen na 2 of 3 seconden wachten je website verlaten, want het duurt te lang voordat er iets op het scherm komt. Helaas komen zulke bezoekers niet gauw weer terug.

Kies een goede hostingpartij!

Je krijgt waar je voor betaalt. En dat geldt helemaal voor webhosting. Natuurlijk zijn prijzen van €1 per maand fantastisch laag, maar de reactiesnelheid van je website zal ook fantastisch laag zijn. De kiloknallers van grote hostingpartijen moeten een lage kostprijs hebben, dus plaatsen ze zo veel mogelijk klanten op 1 server. En dat merk jij, maar ook je bezoekers. Je zult steeds minder bezoekers trekken, omdat je website zo ontzettend traag is.

Vertizio werkt samen met een aantal hostingpartijen die een bewezen staat van dienst hebben. Afhankelijk van het budget en je bezoekersaantallen waarop je je richt, doen wij een voorstel en maak jij je definitieve keuze.
Mocht je je website bij een andere hostingpartij ondergebracht hebben en het is een hostingpartij met een goede staat van dienst, dan is dat natuurlijk ook goed.

Heeft je WordPress website dat allemaal nodig?

In de loop van de tijd heb je veel op je site gedaan. Misschien heb je plugins uitgeprobeerd en weer uitgezet? Of je hebt een heleboel themes uitgeprobeerd voordat je definitieve keuze maakte.
Haal alles er af wat je niet voor je website nodig hebt. Je dashboard wordt overzichtelijker, maar je site wordt ook minder gevoelig voor hackpogingen. En als je plugins geactiveerd hebt, maar toch niet gebruikt, dan zal de webserver toch die plugins inladen en verwerken. Dat kost allemaal extra tijd.

Kijk nog eens kritisch naar je WordPress site

Moeten die afbeeldingen die je gebruikt zo nodig een groot formaat hebben? We zien te vaak dat een afbeelding van 1600 pixels hoog en 1200 pixels breed wordt gebruikt voor een klein plaatje van bijvoorbeeld 320 pixels hoog en 160 pixels breed. De bestandsgrootte van het plaatje is meteen ook vele malen groter. Dat gaat allemaal ten koste van de tijd die nodig is om je WordPress website op het scherm van de bezoeker op te bouwen.

Een andere grote boosdoener zijn de social media plugins. Er wordt veel informatie van Facebook gehaald en in je WordPress website gezet. Je bent afhankelijk van de snelheid van de webservers van Facebook, en als die servers nog eens een keertje traag zijn, dan wordt automatisch ook jouw WordPress website traag!

Sneller maken kost tijd

Het sneller maken van je WordPress website is niet iets wat je met een druk op de knop doet. Er gaat veel tijd in zitten en je moet tussendoor de resultaten en effecten van je aanpassingen blijven meten. En vaak moet je nog een poos wachten omdat er nog heel veel in de cache zit.

Je kunt er voor kiezen om het zelf te doen, maar je kunt het ook laten doen. Wij hebben voor de doe-het-zelvers een checklist gemaakt. Hiermee kun je zelf aan de slag om je WordPress website sneller te maken.

Onze oplossing

Het sneller maken van je WordPress website is een zorgvuldige klus: wij beginnen eerst met een 0-meting, dan weten we waar de pijnpunten zitten en waar we ons op moeten focussen als we je website willen versnellen. Je krijgt van ons dan een voorstel van wat we gaan doen.

Voor we echt aan de slag gaan, hebben het volgende van je nodig:

  • De inloggegevens van de FTP server
  • De inloggegevens van je WordPress website

Zodra je ons de opdracht en alle inloggegevens hebt gegeven gaan we aan de slag met je website. Het spreekt voor zich dat wij met alle gegevens vertrouwelijk omgaan. De gegevens worden niet gedeeld met derden.

Als je site eenmaal geoptimaliseerd is en dus weer lekker snel is, dan krijg je van ons een eindrapport met daarin een overzicht van wat we hebben gedaan. Daarnaast krijg je een aantal adviezen om in de toekomst een snelle site te behouden. Tenslotte leggen we je in ons rapport nog uit hoe je de wachtwoorden kunt vervangen en eventuele extra logins kunt verwijderen.

Belangrijk om te weten

We kunnen niet garanderen dat je een 100% score in Google Pagespeed haalt, we streven er wel naar om een A score voor je WordPress website te halen. Het komt regelmatig voor dat een website niet meer goed functioneert als je de maximale score nastreeft. Wij kiezen in dat geval altijd voor een goed functionerende WordPress website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacyvoorkeuren

Google Analytics

Meten van bla bla

_UA

Toegankelijkheid