Vertizio Empty Pixel

WordPress beheer

Jouw voordelen van WordPress beheer

  • Dagelijks of wekelijks updates van je WordPress website
  • Je WordPress website wordt dagelijks of wekelijks gebackupt
  • Geen zorgen meer over de beveiliging van je site

Techniek is niet je ding

Kan ik de updates van mijn plugins wel doen? Straks doet mijn site het weer niet meer! Een backup maken? Ja eigenlijk zou dat nog wel een keertje gedaan moeten worden.

We kennen de vragen, we kennen de antwoorden, we weten wat we zouden moeten doen. Daarom doen wij dat voor je. We ontzorgen je door het beheer op ons te nemen, dan kun jij je lekker richten op de inhoud van je website.

Updates zijn echt noodzakelijk

De software wordt regelmatig vernieuwd, er komen nieuwere versies uit van de plugins en thema’s. Deze nieuwere versies bevatten vaak weer nieuwe extraatjes, maar het gaat ook om het verhelpen van beveiliginsgaten in de software. Zou je deze updates niet bijhouden, dan loop je in de loop van de tijd een groot risico dat je website gehackt wordt. Vaak besluit dan jouw hostingpartij om je WordPress website uit de lucht te halen.

Onze oplossing

Met WordPress Beheer neemt Vertizio het technisch onderhoud van je WordPress website voor zijn rekening. Taken die we daarbij uitvoeren zijn het bijwerken van WordPress, de geïnstalleerde plugins en thema’s, alsmede het maken en terugzetten van backups. We verwijderen ook de spam en de eventuele malware van je server en tenslotte zorgen we voor een goed ingerichte en onderhouden beveiliging van je site (blokkeren van inlogpogingen, opvolgen nieuwe beveiligingsadviezen, enzovoorts. We zorgen er dus voor dat je site technisch netjes onderhouden zal zijn waardoor het risico op gevaar van buitenaf sterk verminderd zal zijn.

Aan het begin van de maand krijg je van ons een mooi en helder overzicht van wat we de afgelopen maand aan je site hebben gedaan. In je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacyvoorkeuren

Google Analytics

Meten van bla bla

_UA

Toegankelijkheid