085 - 13 0 14 99

WP Google Maps Fout

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

WP Café

Kom op iedere maandag (schoolvakanties uitgezonderd) in Seats2Meet Utrecht CS bij mij op de koffie tijdens het WP Café, een inloopspreekuur voor WordPress-gerelateerde zaken van 10:30 tot 12:30 uur. Heb je vragen, problemen, uitleg of tips en suggesties nodig voor WordPress, dan trek ik kosteloos 10 minuten voor je uit om dat te beantwoorden. Is dat wat je vraagt complexer of heb je specifieke maatwerkwensen, dan zal dat niet binnen die 10 minuten te beantwoorden zijn. Ik kan je dan verder helpen, maar dan doen we dat middels een vervolgafspraak. Hier zijn dan wel extra kosten aan verbonden, maar dat bespreken we van tevoren zodat je weet waar je aan toe bent.
Ontwikkel en ontwerp je ook met WP? Schuif dan gewoon bij mij aan tafel aan, dan kunnen we elkaar zo mogelijk verder helpen als dat zo mocht uitkomen.

Bij Seats2Meet hoef je niet te betalen om aan te mogen schuiven, het is wel belangrijk dat je je aanmeldt als flexwerker via de site van Seats2Meet.

Lokatie

Seats2Meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht