085 - 13 0 14 99

Over ons

Vertizio wil niet alleen betaalbare maar ook mooie websites leveren. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt zijn wij van mening dat we dit ook echt kunnen. Onze inspiratie en motivatie liggen in onze eigen ervaringen met website-ontwikkelaars en hostingpartijen. Wij denken dat het mooier en beter kan.

Wij weten als geen ander wat het is om als kleine ondernemer te starten in een omgeving waar de concurrentie moordend is en de klant het liefst geen cent wil uitgeven. Vertizio wil daarom vooral deze ondernemers helpen met het opzetten van een mooie bedrijfspresentatie op internet: een professioneel vormgegeven website maar wel eentje die ook betaalbaar is. Dat noemen wij een premium website.
Wij rekenen niet duizenden euro’s voor een paar pagina’s met functionaliteiten zoals een e-mailformulier of een winkelwagentje. Dit zijn zaken die vaak al standaard in bestaande websitesoftware zit ingebakken of voor een paar euro aangekocht kan worden.

Wij zien de kracht en de mogelijkheden van de kleine ondernemer liggen in het gebruik van bestaande oplossingen, niet in maatwerkoplossingen.

Meer