Vertizio Empty Pixel

Maatwerkoplossingen voor WordPress

Jouw voordelen van maatwerkoplossingen voor je WordPress website

  • Een website die volledig is afgestemd op jouw wensen
  • Een echt unieke website, nergens vind je hetzelfde
Soms zijn wensen niet in oplossingen te omschrijven, omdat ze heel specifiek zijn of omdat het net even afwijkt van wat standaard is. Gelukkig bestaat er daarom ook zoiets als maatwerk oplossingen voor WordPress.

Voor maatwerk oplossingen nemen we nog meer de tijd om de wensen duidelijk te krijgen. Maatwerk oplossingen zijn vaak moeilijker te verwoorden dus kost het ook meer moeite om het over te brengen.

WordPress koppelen aan andere oplossingen

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een koppeling tussen WordPress en een voor jou specifieke oplossing, zoals een ledendatabase, een intranet, een reserveringssysteem, enzovoorts. Graag willen wij in zulke gevallen dan ook alles van je bedrijfsproces en door jou gebruikte oplossingen weten. Meestal is een koppeling tussen WordPress en de voor jou specifieke oplossing uiteindelijk vrij goed te realiseren, maar soms gaat er meer tijd in zitten en in het slechtste geval is een koppeling helemaal niet mogelijk. In dat laatste geval gaan we met jou op zoek naar wat dan wel kan of welke alternatieven we voor jouw wensen kunnen vinden.

Goed om te weten

We beginnen altijd met een zorgvuldig onderzoek naar je behoeften en wensen. Als we denken dat we goed in kaart te hebben gebracht, nemen we contact op met de leverancier, ontwikkelaar of bouwer van de oplossing waarmee je een koppeling wilt hebben. Als het niet mogelijk is om met de leverancier, ontwikkelaar of bouwer van de oplossing contact te leggen, dan proberen we het nog de nodige kennis en informatie uit de WordPress community te halen. Als ook dat niets oplevert, dan gaan we weer met je om tafel zitten en de uitkomsten en verdere vervolgstappen bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacyvoorkeuren

Google Analytics

Meten van bla bla

_UA

Toegankelijkheid